Actueel

Nieuws
Bodelaeke Giethoorn fase 10
16-02-2021

Bodelaeke Giethoorn fase 10

Op waterresort Bodelaeke in Giethoorn zijn wij gestart met fase 10. In deze fase gaan wij 13 nieuwe receatiewoningen bouwen. Alle woningen van deze fase worden uitgevoerd in een wellness-uitvoering.
Nieuws
Geboortetaart voor dochter Arjan Morren
14-01-2021

Geboortetaart voor dochter Arjan Morren

Hoera, Jet is geboren! 
Nieuws
3 nieuwe bussen
14-01-2021

3 nieuwe bussen

We hebben 3 stuks oude bedrijfsbussen mogen inruilen voor 3 prachtig nieuwe sprinters. Met een bus van 17 jaar oud en 435.000 km op de teller is dat geen overbodige luxe:)
Nieuws
Trouwdag collega Frans Wagensveld
22-12-2020

Trouwdag collega Frans Wagensveld

Onze collega Frans Wagensveld is getrouwd met zijn Sanne! Frans werd verrast met zijn nieuwe bus inclusief tekst. Van zijn collega's ontvingen Frans en Sanne een kruiwagen vol met cadeautjes.  
Nieuws
Start bouwrijp maken Bathmense Enk 3 in Bathmen
21-12-2020

Start bouwrijp maken Bathmense Enk 3 in Bathmen

in de afgelopen week zijn de werkzaamheden gestart voor de realisatie van de nieuwbouwwijk Bathmense Enk 3 in Bathmen. In opdracht van de ontwikkelcombinatie Bathmense Enk 3 B.V. (een samenwerking tussen Le Clercq Planontwikkeling en Nebra ontwikkeling en onroerend goed) is NTP begonnen met het bouwrijp maken van het plangebied. In het plangebied worden de komende jaren circa 123 woningen gerealiseerd. Inmiddels zijn de eerste 33 projectmatige koopwoningen verkocht. Zodra het plangebied bouwrijp is zal met de bouw van deze woningen door Bouwbedrijf Nap uit Lunteren worden gestart. Naast koopwoningen worden er ook sociale huurwoningen door Woonstichting De Marken gerealiseerd. Ook zijn er recent 9 bouwkavels voor particulieren onder grote belangstelling uitgegeven. In het voorjaar van 2021 start de verkoop van de projectmatige woningen in de 2e fase.  In de loop van volgend jaar zal tevens het initiatief worden opgestart om samen met een aantal jongeren uit Bathmen 16 starterswoningen op de twee nieuwe erven langs de Deventerweg te ontwikkelen
Nieuws
Alternatieve kerstborrel
21-12-2020

Alternatieve kerstborrel

Een gezellige kerstborrel zit er dit jaar bij Bouwbedrijf Nap ook niet in. Met ’n kerstpakket, kalender, een pizzabon en een nieuwe profiel ( personeelsblad) onder de arm ging  iedereen thuis de vakantie inluiden.   We wensen iedereen Goede Kerstdagen in het klein. Ook dan zijn de dagen hopelijk gezellig & fijn
Nieuws
RECEPTIONISTE / TELEFONISTE 16 - 24 UUR
20-11-2020

RECEPTIONISTE / TELEFONISTE 16 - 24 UUR

Functie werkzaamheden: Baliewerkzaamheden (telefoon - mail - post). Inboeken van projectadministratie. Diverse excel-overzichten beheren. Reprowerkzaamheden / archiveren. Andere voorkomende werkzaamheden Wij vragen: Oplossingsgericht denkvermogen, accuraat en een flexibele instelling. Goede kennis van Word en Excel. Een opleiding op minimaal MBO niveau. Werktijden van half 9 tot half 6. Wij bieden: Een afwisselende baan in een vakkundig team. Een functie met groeiende zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Goede arbeidsvoorwaarden (CAO-bouw UTA) Ben jij degene die wij zoeken? BEL OF MAIL NAAR: 0318 - 483512 info@bouwbedrijfnap.nl
Nieuws
Autobedrijf Koudijs verbouwd en innoveert
02-10-2020

Autobedrijf Koudijs verbouwd en innoveert

Bij autobedrijf Koudijs in Lunteren mochten wij de bestaande werkplaats en showroom renoveren en hebben we een gloednieuwe wasstraat gebouwd. Zij beschikken nu ook over een mooie auto fotostudio. Ook hebben we de asbest daken gesaneerd en vervangen. Autobedrijf Koudijs is klaar voor de toekomst!
Nieuws
Officiële opening landgoed Groot Zonneoord
15-09-2020

Officiële opening landgoed Groot Zonneoord

Op het gazon voor Groot Zonneoord vond de "nu is het klaar handeling" plaats, werden er een paar speeches gegeven en was er een feestelijke receptie.  Namens het bouwteam hebben we een mooie cheque mogen aanbieden.
Nieuws
Bouwvakantie BBQ
25-08-2020

Bouwvakantie BBQ

We hebben het eerste half jaar afgesloten met elkaar tijdens een heerlijke middag op een coronaproof manier. We kijken terug op een bijzondere tijd door corona. Wij zijn dankbaar dat er geen enkele medewerker ziek is geworden en we mochten doorwerken in deze onwerkelijke tijden.  Tijdens deze middag hebben we afscheid genomen van een paar collega's en ook een aantal collega's welkom mogen heten.  De kinderen maakten kans op leuke prijsjes en het eten werd voor ons verzorgd. Kortom, we zijn blij weer met elkaar samen te mogen zijn en gaan het tweede half jaar met vol vertrouwen tegemoet.  
Nieuws
LUGA Care bouwt in dorpje Busaana, Uganda.
18-06-2020

LUGA Care bouwt in dorpje Busaana, Uganda.

Stichting LUGA Care ondersteunt het werk van Jennie en Job Saku-van Trierum in Uganda. Samen zetten zij zich in voor The Little Angels school en het dorpje Busaana met zijn circa 2000 inwoners. Op dit moment bouwt LUGA Care een kerk naast The Little Angel school en dit doen ze op geheel eigen wijze?. Op een aantal foto’s bij dit bericht is te zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om een mal te maken, daar gebruiken ze gewoon emmers voor. De veiligheidsvoorschriften zijn in Uganda en tikkeltje anders dan bij ons in Nederland. Corona heeft ook in Uganda om zich heen gegrepen en de maatregelen die genomen zijn tegen het virus zijn erg heftig en streng. Door het bouwen van de kerk in het eigen dorp is er nu gelukkig mooi werk te doen.  
Nieuws
Start inschrijving Bathmense Enk 3
17-06-2020

Start inschrijving Bathmense Enk 3

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden op een woning in deze prachtige nieuwe woonbuurt in Bathmen. Dit dorp gelegen in het Sallandse land  heeft een karakteristieke brink en wordt omringd door bossen, boerderijen en groene velden met roodbonte koeien. Hier is het heerlijk wonen. Kijk hier voor alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.
Nieuws
Oplevering kantoorpaviljoens te Ede
27-05-2020

Oplevering kantoorpaviljoens te Ede

In september 2018 zijn we begonnen aan de bouw van deze 4 kantoorpaviljoens. In de zomer van 2019 leverde we de eerste 2 paviljoens op en nu hebben we dit prachtige project afgesloten met de oplevering van de laatste 2 paviljoens. De opdrachtgever vertelt ons dat het resultaat  nog mooier is dan vooraf op beelden, tekeningen en 3D animaties was uitgebeeld. De inpassing in de bestaande omgeving met bomen tot bijna tegen de gevel zul je niet op veel plekken tegenkomen. Door onder meer toepassing van Well Building Standaard is voor de gebruiker een bijzondere werkomgeving gerealiseerd, die tot de verbeelding spreekt!          
Nieuws
Bruidspaar Beekhuis bedankt!
13-05-2020

Bruidspaar Beekhuis bedankt!

Op 1 mei vierden wij de bruiloft van onze collega Jan in "coronastyle" mee en hadden zij toch nog een prachtige dag. Vandaag ontvingen we deze Spakenburgse lekkernij van Jan en Charlotte. Bedankt! Daar gaan we met zijn allen van genieten.    
Nieuws
Trouwdag collega Jan Beekhuis
07-05-2020

Trouwdag collega Jan Beekhuis

Afgelopen vrijdag trouwde Jan met zijn Charlotte! Door alle coronamaatregelen moesten Jan en Charlotte hun plannen voor deze dag op een andere manier invulling geven. Hier konden wij als collega's mooi bij helpen en het kersverse bruidspaar ook nog eens verrassen! In de ochtend zijn Jan en Charlotte met behulp van onze verreiker op "bezoek" geweest bij hun opa en oma's in het verpleegtehuis. s'Avonds was er als verrassing voor het bruidspaar een heus defilé langs hun eigen huis. Op deze manier hebben we er samen, voor Jan en Charlotte een mooie dag van kunnen maken!        
Nieuws
Oplevering nieuwe woonlocaties Careander te Lunteren
15-04-2020

Oplevering nieuwe woonlocaties Careander te Lunteren

Afgelopen week mochten wij de twee nieuwe woonlocaties opleveren en overdragen aan Careander. Ondanks de coronacrisis waar we nu allemaal mee te maken hebben, zijn wij extra dankbaar dat we konden gaan opleveren. Bert Brouwer, bestuurder Careander en Teus van de Lagemaat, Bouwbedrijf Nap tekende samen voor deze oplevering onder het genot van een heerlijk stukje taart! Wij wensen alle bewoners heel veel plezier met inrichten van alle mooie nieuwe kamers en gemeenschappelijke ruimtes en heel veel geluk en woonplezier in Lunteren!  
Nieuws
Prijswinnaars!
03-03-2020

Prijswinnaars!

In ons personeelsblad stonden weer een puzzel en een mooie kleurplaat. We hebben de prijswinnaars in het zonnetje gezet! Nick en Sanne van de Beek wonnen allebei een prijs voor de mooiste kleurplaat en Bertie Geurtsen wist de zeer moeilijke puzzel helemaal juist op de lossen. Gefeliciteerd allemaal!  
Nieuws
Luga Care
03-03-2020

Luga Care

In 2008 vertrok Jennie van Trierum uit Lunteren als vrijwilligster voor enkele maanden naar Uganda. Zij werd diep getroffen door de erbarmelijke levenssituatie van de vele kansarme kinderen. Zij gaan niet naar school, krijgen zelden of nooit medische verzorging en goede voorlichting over allerlei zaken wordt vaak niet gegeven. De kinderen en hulpbehoevende ouderen in Uganda hebben Jennie nooit meer los gelaten en diverse malen keerde ze terug. In 2010 leerde zij Job Saku kennen en in juni 2013 zijn zij getrouwd. Job was werkzaam als sociaal werker bij weeshuizen. In 2011 is in zijn geboortedorp Busaana een schooltje opgericht. Samen zetten zij zich nu in voor dit dorp met haar circa 2000 inwoners waarvan er naar schatting 1500 kinderen zijn in de leeftijd tot 16 jaar. In dit vissersdorpje aan het Victoria meer is geen elektriciteit en stromend water en de dichtstbijzijnde medische hulp ligt op circa 40 minuten.    
Nieuws
Jubilaris in het zonnetje gezet tijdens kerst&nieuwjaarsreceptie
09-01-2020

Jubilaris in het zonnetje gezet tijdens kerst&nieuwjaarsreceptie

Onze duizenpoot achter de balie, Annette van Harten 10 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Nap! Zij werd tijdens de bijeenkomst bij Landgoed Zonneoord in Ede door Teus en Brandine in het zonnetje gezet. Op deze dag hebben we ook met alle collega's een mooie rondleiding gekregen over Landgoed Zonneoord. Als afsluiting hebben we met elkaar heerlijk gegeten bij Dixie's in Ede.
Nieuws
"Groen bouwen begint bij jezelf!"
12-12-2019

"Groen bouwen begint bij jezelf!"

In de afgelopen week zijn op ons dak aan de Kauwenhoven zonnepanelen geplaatst. Op deze manier zijn wij bewust bezig met ons klimaat. Laat het zonnetje maar komen!
Nieuws
BHV collega's aan de slag
10-10-2019

BHV collega's aan de slag

Een aantal van onze BHV collega's hebben afgelopen week weer hun jaarlijkse BHV herhaling gevolgd. Weer volledig bijgespijkerd en geslaagd, kunnen zij bij calamiteiten, hun collega's weer veilig ondersteunen!    
Nieuws
Bouwbedrijf Nap BV schenkt bedrag aan LUGA Care
10-09-2019

Bouwbedrijf Nap BV schenkt bedrag aan LUGA Care

De vele ruimhartige giften tijdens ons jubileum en de open dag resulteren in het prachtige bedrag van €7.500,--. Dit bedrag is overhandigd door Teus van de Lagemaat (Bouwbedrijf Nap) aan Rien van Trierum ( Stichting LUGA Care). Deze Lunterse stichting steunt Jennie en Job Saku- van Trierum in projecten in en rond het vissersdorpje Busaana in Uganda, op het gebied van scholing,  educatie, medische zorg en voorlichting aan kansarmen. Voor mee info zie http://www.lugacare.com
Nieuws
Opening kippenstal te Woudenberg
29-08-2019

Opening kippenstal te Woudenberg

Bij de familie Verbeek in Woudenberg is in de afgelopen vakantie de door ons gebouwde kippenstal officieel geopend. Dit werd met een speciaal moment verzorgt door dochter Imke en de wethouder van Woudenberg, Mevrouw Anita Vlam. Kijk voor de foto's van de bouw van begin tot eind en de opening bij de projecten op deze website.    
Nieuws
Bouwvak BBQ
01-08-2019

Bouwvak BBQ

Het eerste half jaar hebben we afgesloten met een gezellige BBQ. En wat voor een half jaar was het! Dit jaar vieren we ons vijtigjarig bestaan. In mei mochten we op onze Open Dag ruim 800 mensen ontvangen bij ons op de Stroet. We kijken terug op een super mooie dag waarvoor we erg dankbaar zijn. In juni zijn we met al het personeel en familie naar Vlieland geweest. Tijdens dit mooie weekend kon je een prijs winnen door de mooiste Vlieland Kiek te maken. Pieter den Dunnen is er tijdens de BBQ met deze mooie prijs vandoor gegaan. Hij kreeg een mok met daarop de door hem gemaakte mooiste foto. Tijdens dit half jaar is er door iedereen ook keihard gewerkt. We hebben een aantal projecten kunnen opleveren en de lopende projecten gaan op schema. Nu gaan we even uitrusten en genieten van de vakantie zodat we vanaf maandag 26 augustus weer fris en fanatiek aan de slag kunnen! Het personeel en directie van Bouwbedrijf Nap en Timmerfabriek de Stroet wensen u een hele fijne vakantie toe!      
Nieuws
Vlieland
17-06-2019

Vlieland

Ter ere van ons 50 jarig bestaan zijn we met personeel, partners en familie naar Vlieland geweest van donderdag 13 juni t/m zaterdag 15 juni! Met z'n allen hebben we genoten van het mooie eiland, de leuke activiteiten maar bovenal genoten van het samenzijn. Tijdens deze dagen zijn 3 van onze medewerkers in het zonnetje gezet i.v.m. hun jubileum. Bekijk voor een indruk van dit fantastische weekend de foto's.
Nieuws
In het zonnetje gezet
01-06-2019

In het zonnetje gezet

Bouwbedrijf Nap BV bestaat 50 jaar! Dit is uitbundig gevierd samen met het personeel en partners tijdens een 3 daagse reis op Vlieland. Daar werden ook een aantal personeelsleden in het zonnetje gezet. Henkjan van de Beek ( 12,5 jaar in dienst als voorman-timmerman) en Jan Blotenburg ( 35 jaar in dienst als voorman-timmerman). We namen afscheid van Elroy Lagerweij.  Elroy heeft 15 jaar bij het bouwbedrijf gewerkt. Eerst als timmerman/ werkvoorbereider en later als bedrijfsleider. Hij gaat als zelfstandige verder. We wensen hem heel veel succes met zijn bedrijf.
Nieuws
1969-2019 Bouwbedrijf Nap 50 jaar!
20-05-2019

1969-2019 Bouwbedrijf Nap 50 jaar!

Op vrijdag 17 mei hebben wij een opendag gehouden ter ere van ons 50 jarig jubileum. Hieronder een impressie van deze drukbezochte dag. Bent u ook benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan langs bij ons op de Stroet waar een mooi nieuw magazine voor u klaar ligt!  
Interview
Interview Teus van de Lagemaat
11-05-2019

Interview Teus van de Lagemaat

Nieuws
Truckersdag Putten
25-08-2018

Truckersdag Putten

In 2018 reden we weer mee met het Truckfestijn in Putten.
Nieuws
Jubilarissen
14-07-2018

Jubilarissen

Tijdens de BBQ voor de bouwvak zijn er een aantal werknemers in het zonnetje gezet. André Kortenhoff was 20 jaar in dienst. Hij houdt zich bezig met het factureren en calculeren. Elroy Lagerweij was al een tijdje terug 12,5 jaar in dienst. Hij regelt veel zaken en is het aanspreekpunt op kantoor. Ook Arie van Harten was 12,5 jaar in dienst. Hij kwam als leerling bij Bouwbedrijf Nap en werkt nu in de Timmerfabriek. De jubilarissen ontvingen een boeket bloemen en een gepast cadeau.  
Nieuws
Sponsortocht 150 km voor de MAF
20-06-2018

Sponsortocht 150 km voor de MAF

Za 17 juni is er een fietsdag georganiseerd voor Piet & Marijke Muilwijk die werkzaam zijn voor de MAF en zich nu in Australië aan het voorbereiden zijn. Naast recreatieve fietsers gingen er 7 wielrenners voor de 150 km. Los van hen fietsten er 9 doortrappers. Een groot succes met een mooi opbrengst van ruim € 5000,--. Lees voor meer informatie de PDF hieronder.
Nieuws
Sponsoring werkvakantie Roemenië
09-05-2018

Sponsoring werkvakantie Roemenië

Beste sponsoren en belangstellenden, Een jaar geleden is gestart met de voorbereidingen voor een tweede werkvakantie in Telechiu, Roemenië. Zo’n acht maanden geleden was de groep compleet en zijn we ook als groep begonnen met de voorbereidingen. Ondertussen zijn alle negen groepsleden alweer ruim een week in het toch wat koudere Nederland en kunnen we nagenieten van de fantastische werkvakantie die we hebben gehad. Door middel van deze brief willen we u meenemen in de twee en halve week die we in Roemenië mochten hebben en willen we u bedanken voor alle steun en hulp die u ons en het Romagezin de afgelopen maanden hebt gegeven.Op 20 juli 2017 begon het avontuur dan echt. Na een lange autorit of vliegrit mochten we beginnen aan het bouwen van de woning. Dit is zeer voorspoedig verlopen. Materialen uit zowel Nederland als Roemenië zijn gebruikt om tot een goed eindresultaat te komen. Van fundering storten tot metselen en van stuccen tot het aftimmerwerk, alles is tot een goed einde gekomen door de inzet van de groep, maar ook door de hulp die we kregen van de nieuwe bewoners van de woning en andere Roma. Met elkaar mogen we dankbaar terugkijken op een veilige en voorspoedige bouw, maar mochten we ook zien hoe dankbaar en blij de nieuwe bewoners zijn met de woning. Dankbaar zijn we ook voor alle financiële en materiële hulp die we hebben ontvangen vanuit Nederland. Door het vele sponsorgeld hebben we de woning zelfs aan de buitenkant kunnen isoleren en stuccen, wat vooraf niet was verwacht. Wat ons ook erg goed heeft gedaan, is het meeleven en de belangstelling die vanuit allerlei kanten zichtbaar was, zowel voorafgaand als tijdens de werkvakantie. Allen heel hartelijk dank hiervoor! Dank ook aan Stichting Aria (www.stichtingaria.nl) die de boerderij in Telechiu voor ons beschikbaar stelde zodat het verblijf geregeld was. Het sponsorgeld dat is opgehaald (ca.€4.500,-) is volledig gebruikt voor het bouwen van de woning. Vervoer, verblijf, eten en drinken en dergelijke dingen zijn door de groepsleden zelf bekostigd, waardoor al het sponsorgeld aan de woning besteed kon worden. Van dit geld zijn de materialen, zoals beton en wapening voor de fundering, bakstenen en cement, isolatiematerialen en stucwerk voor de binnen- en buitenwanden, hout en dakplaten en overige materialen gekocht. Ook materialen zoals de buitendeur en ramen zijn met het sponsorgeld gekocht. Wilt u een uitgebreid overzicht van het gebruik van het sponsorgeld? Stuur dan even een mailtje naar werkvakantieroemenie@outlook.com. Wilt u ons blijven volgen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten (www.facebook.com/werkvakantienaarroemenie). Daar zullen wij updates blijven plaatsen over de vorderingen van de woning. Volgend jaar staat er helaas geen nieuwe werkvakantie in de planning, maar we hopen er in de toekomst nog meerdere malen heen te gaan om de bevolking te kunnen blijven ondersteunen. Daarnaast blijft Stichting Aria werkzaam onder de Romabevolking. Nogmaals hartelijk dank en enthousiaste groet, Arjanne van Ballegooijen, Geerline van den Bosch, Gerrit Elzerman, Annerike ten Hove, Henrike van der Mel, Laurens van der Mel, Harm Postema, Heidy Teunissen en Wim Willigenburg, En namens het Roma-gezin: Florien, Domnica, Natalia en Leon. de woon-/slaapkamer van het huis. Afmetingen 4,5x4,5meter Van links naar rechts: Harm, Gerrit, Florien, Wim, Domnica, Geerline, Heidy, Arjanne Laurens, Annerike, Lucica en Henrike