Actueel

Nieuws
Jong geleerd is oud gedaan!
15-09-2023

Jong geleerd is oud gedaan!

Jong geleerd is oud gedaan! De kleuters van groep 2 van basisschool de Bron zijn aan het werk over het thema bouwen en kwamen een bezoekje brengen bij de bouw van de nieuwe Dekamarkt in Lunteren  
Nieuws
Dag van de Bouw bij nieuwbouw Dekamarkt
20-06-2023

Dag van de Bouw bij nieuwbouw Dekamarkt

Zaterdag 17 juni vierden wij de Dag van de Bouw. Branchevereniging Bouwend Nederland is initiatiefnemer van de Dag van de Bouw. Op deze dag hebben wij als lid van Bouwend Nederland de bouwhekken geopend van de nieuwbouw Dekamarkt te Lunteren. Belangstellenden konden met eigen ogen zien hoe groot de nieuwe Dekamarkt gaat worden. De parkeerkelder en de 11 appartementen waren ook te bezichtigen. Personeel van Dekamarkt Lunteren deelden grote bigshoppers uit aan de bezoekers waarmee ze straks in de nieuwe winkel kunnen komen winkelen. Wij kijken terug op een super geslaagde dag waarop we veel bezoek mochten ontvangen.    
Nieuws
Dag van de Bouw 17 juni 2023
16-05-2023

Dag van de Bouw 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni aanstaande kan iedereen een kijkje achter de bouwdoeken nemen bij de nieuwbouw van de Dekamarkt en 11 appartementen te Lunteren. Doorgaans is de bouwplaats verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 2023 van 10.00 uur tot 16.00 uur is deze opengesteld voor publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te zien voor jong en oud. Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. Deze dag is het unieke moment om kennis te komen maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van bouw en Infra.  Bouwbedrijf Nap is lid van deze mooie vereniging en we nodigen u dan ook van harte uit op 17 juni 2023! Zie voor alle informatie over deze dag de website van de Dag van de Bouw.    
Nieuws
Voortgang Scholencomplex Patmos Boke
21-04-2023

Voortgang Scholencomplex Patmos Boke

De bouw van de school van het schoolproject Patmos gaat gestaag door. Bijgevoegd wat foto's van de de vorderingen. 
Nieuws
Nieuwe Liebherr torenkraan!
24-03-2023

Nieuwe Liebherr torenkraan!

Met gepaste trots delen wij mee dat ons materieel is uitgebreid met een vaste Liebherr torenkraan. Deze kraan gaan wij breed inzetten op de grotere bouwplaatsen waar we te maken hebben met minimale ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de binnenstad. Het onderstel van de kraan is niet groter dan 1,2 meter x 1,2 meter. Met dit kleine oppervlak past deze kraan momenteel perfect in het project aan de Brouwershoef, midden in het centrum van Ede. Inmiddels is de kraan gemonteerd en wordt deze volop gebruikt.
Nieuws
Vluchtelingenhulp Oekraïne Zeist
20-01-2023

Vluchtelingenhulp Oekraïne Zeist

Op verzoek van de Gemeente Zeist is De Dreef 2 te Zeist geschikt gemaakt voor de opvang van 80-100 Oekraïense vluchtelingen. Afgelopen zomer is dit project van start gegaan voor een periode van ongeveer een jaar. Op de begane grond is de huidige keuken uitgebreid en de naastgelegen kantoorruimte is ingericht als gemeenschappelijke ruimte en op de eerste verdieping zijn slaapkamers gerealiseerd en ook nog 2 grote gemeenschappelijke ruimtes. Op deze manier hebben de vluchtelingen voorlopig in zeist een veilig onderkomen.
Nieuws
Basisschool de Bron op bezoek
14-10-2022

Basisschool de Bron op bezoek

Wij hadden vandaag super leuk bezoek! Een aantal leerlingen van Basisschool de Bron wilde weleens weten hoe nu eigenlijk een huis gebouwd wordt en wat daar allemaal bij komt kijken. In onze timmerfabriek hebben ze bekeken hoe de kozijnen, ramen, deuren en prefab daken gemaakt worden en konden ze zelf ook nog even aan de slag. 
Nieuws
Start bouw Wormerveer
21-09-2022

Start bouw Wormerveer

In 2019 verhuisde Content gordijnen atelier naar de Kikkertweg in Wormerveer. De plannen voor de bouw van 19 woningen op Noordeinde 50 waren in de maak. En nu is het zover! De eerste officiële bouwhandeling is verricht door de oudste koper en door de jongste koper. De sloop van het bedrijvenpand is klaar en we kunnen gaan starten met de bouw van 19 prachtige woningen.
Nieuws
Lid van Bouwend Nederland
02-09-2022

Lid van Bouwend Nederland

Er komt heel wat bij kijken bij het ondernemen in de bouw. Opdrachten binnen halen en uitvoeren, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, administratie, kennis op peil houden, op de hoogte blijven van (veranderende) regelgeving en nog veel meer. Bouwend Nederland helpt ons daarbij. Zij geven ons informatie en er is kennisuitwisseling. Een aantal redenen waarom wij lid zijn geworden van Bouwend Nederland: Informatie en Advies: Bouwend Nederland kent onze sector als geen ander en is dus ons adres voor informatie, praktische vragen en trainingen die ons helpen ons bedrijf nog beter te maken. Vragen over Wet- en regelgeving worden vakkundig beantwoord door Bouwend Nederland. Brancheontwikkeling: Bouwend Nederland helpt ons om klaar te staan voor de toekomst wat betreft duurzaamheid, digitalisering, innovatie en samen maken we ons hard voor het behoud en de instroom van voldoende (vak)krachten voor de sector. Belangenbehartiging: Bouwend Nederland komt op voor onze belangen. Zij hebben en houden contact met de lokale, regionale, landelijke en Europese overheid, het onderwijs en waterschappen. Op deze manier kunnen wij ons bezig houden met wat we het liefste doen, bouwen! Netwerken: Via Bouwend Nederland ontmoeten we collega bedrijven. Ook ontmoeten we ketenpartners en opdrachtgevers tijdens bijeenkomsten.  
Nieuws
Bouwvak BBQ 2022
22-07-2022

Bouwvak BBQ 2022

Het is alweer zover! De bouwvak staat weer voor de deur. We hebben in de afgelopen periode weer veel mooie projecten mogen ontwikkelen, bouwen en afronden.  Tijdens een gezellige en ontspannen BBQ hebben we elkaar een fijne vakantie toegewenst.      
Nieuws
Gezocht zaterdaghulp
08-07-2022

Gezocht zaterdaghulp

Kom werken bij het gezelligste bouwbedrijf van Lunteren! Wij zijn op zoek naar een jongen voor de zaterdag/vakantie. Bel naar 0318-483512 of stuur een mailtje met je gegevens naar info@bouwbedrijfnap.nl. Tot gauw!
Nieuws
Zeer geslaagde Open Dag bedrijventerrein "De Stroet"
20-05-2022

Zeer geslaagde Open Dag bedrijventerrein "De Stroet"

Op zaterdag 14 mei beleefden wij een super geslaagde en gezellig Open Dag op bedrijventerrein "De Stroet". Jong en oud werden vermaakt en ook de inwendige mens werd goed voor gezorgd. Wij kijken terug op een fantastische dag en bedanken u voor uw komst!    
Nieuws
Open Dag 2022 bedrijventerrein "De Stroet"
10-05-2022

Open Dag 2022 bedrijventerrein "De Stroet"

Wij vinden het altijd fijn om u te ontmoeten en nodigen u dan ook bij deze van harte uit op de Open Dag van "De Stroet" op zaterdag 14 mei. Deze dag is het complete industrieterrein geopend en er is van alles te doen n te bekijken voor jong en oud. Het volledige programma vindt u op https://opendag22.nl/programma/. Wij van bouwbedrijf Nap en Timmerfabriek de Stroet staan deze dag voor u klaar met een hapje en een drankje en voor de kids hebben we een super leuke activiteit. Zij mogen namelijk en spelletje maken en daarbij de houtbewerkingsmachine zelf bedienen. Zet het in uw agenda, graag tot dan!  
Nieuws
André Kortenhoff 25 jaar in dienst!
29-04-2022

André Kortenhoff 25 jaar in dienst!

25 jaar geleden voegde André menig muur dit was niet voor lange duur Hij stoeit nu op kantoor met cijfers voor het beste resultaat Dat is waar hij bij Nap voor staat!  We hebben dit heugelijke feit gevierd met een heerlijke lunch en daarna heeft André met zijn vrouw Petra een prachtige tocht met paard en wagen gemaakt. Aan het einde van de dag hebben we gezellig met alle collega's een borrel gedronken op dit mooie jubileum!  Gefeliciteerd André!      
Nieuws
Start bouw Dekamarkt Lunteren is een feit!
15-04-2022

Start bouw Dekamarkt Lunteren is een feit!

De bouw van de Dekamarkt is gestart. En daar hebben we een feestelijk moment van gemaakt met alle betrokken partijen. De eerste sloophandelingen zijn verricht door wethouder Peter de Pater van gemeente Ede en door Wim Blankenspoor van de voormalige schilderswinkel Blankenspoor. Voor iedereen een bijzonder moment maar vooral voor Wim. De winkel zal nu definitief verdwijnen, maar er komt een prachtig uitzicht voor hem voor terug!
Nieuws
Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens personeelsfeest
11-04-2022

Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens personeelsfeest

Tijdens ons personeelsfeest hebben we meerdere jubilarissen in het zonnetje gezet: Herman Koudijs - 20 jaar Gert Geurtsen - 10 jaar Annette van Harten - 12,5 jaar Van harte gefeliciteerd! We wensen nog vele jaren gezellig en op een mooie manier met jullie samen te werken.  In de presentatie hebben we gezien hoeveel werk we in de afgelopen twee jaar met elkaar hebben verzet. Met prachtige resultaten. Daarnaast hebben we gekeken naar de toekomst want er is nog genoeg te doen. Daarna was het was het tijd voor een hapje en een drankje. Deze gezellige avond werd afgesloten met een leuk spel waar de vrouwen het onderspit moesten delven tegen de mannen.  Kortom; het was fijn om weer samen te zijn!