Actueel

Nieuws
Van gedateerd kantoorpand naar duurzaam woongebouw in Zeist
25-04-2024

Van gedateerd kantoorpand naar duurzaam woongebouw in Zeist

In Zeist gaat binnenkort de (ver)bouw van transformatieproject Drive van start.  De uitgangssituatie is een gedateerd kantoorgebouw dat is omringd door rijbanen en parkeerplaatsen. Flinke bomen aan de buitenrand van het perceel maken het een beschutte, groene plek in de stad. Voor de transformatie tot duurzaam woongebouw met 75 appartementen en commerciële ruimtes zijn de bestaande kwaliteiten van de plek en het gebouw de basis, zoals het royaal aanwezige groen en de bruikbare bouwkundige structuur. Mix architectuur maakte samen met landschapsarchitect MAAK space het ontwerp van deze herontwikkeling op de hoek van de Dreef en Utrechtseweg. Klik hier voor alle informatie over dit prachtige project
Nieuws
Nieuwe speeltoestellen voor LUGA Care in Uganda
19-04-2024

Nieuwe speeltoestellen voor LUGA Care in Uganda

Voor de stichting LUGA Care in Uganda hebben we nieuwe speeltoestellen gedoneerd voor het buitenterrein van de school. Dit was hard nodig. Gelukkig kunnen de kinderen nu weer veilig spelen op de speeltoestellen. En dat doen ze, met veel plezier! Klik op de link voor een korte video om te zien hoe de speeltoestellen met plezier in gebruik zijn genomen. https://www.facebook.com/watch/?v=460207613011740
Nieuws
Project Maanderpoort te Ede
17-04-2024

Project Maanderpoort te Ede

In Ede mogen wij werken aan dit prachtige project. Zie link voor een uitgebreide beschrijving van dit project. https://www.edestad.nl/lokaal/nieuwbouw/1023886/ontwikkelingen-op-het-maanderplein-een-warmer-welkom-in-ede-c
Nieuws
BHV'ers weer up to date
11-04-2024

BHV'ers weer up to date

Wij vinden het belangrijk dat er in ons bedrijf veilig wordt gewerkt en voelen ons daar met elkaar verantwoordelijk voor. Ook dit jaar hebben we weer met al onze bhv'ers een dag getraind en alles weer herhaald of nieuwe kennis op gedaan. We zijn op deze manier ook goed op elkaar ingespeeld binnen ons bedrijf en ook daar buiten.  
Nieuws
Oplevering Dekamarkt Lunteren
02-04-2024

Oplevering Dekamarkt Lunteren

De bouw van de Dekamarkt in Lunteren is afgerond en opgeleverd. Het gehele gebouw bestaat uit een kelder met vijfentwintig parkeerplaatsen, 1137 m² winkel en elf appartementen op de eerste en tweede verdieping. Voorheen zat op deze plek de winkel van Blankenspoor, een voormalig verf- en behangwinkel. Sinds 2017 heeft de Dekamarkt zijn intrek genomen op deze plek. Het oude pand is gesloopt en daar is dit gebouw voor in de plaats gekomen. Tijdens de bouw hebben de vaste klanten van de Dekamarkt ruim 2 jaar lang in een noodwinkel van units aan de Postweg hun boodschappen kunnen doen. De nieuwe Dekamarkt heeft onlangs zijn deuren geopend en de noodwinkel is inmiddels verwijderd.
Nieuws
Eerstesteenlegging bij Villa Nautena
22-03-2024

Eerstesteenlegging bij Villa Nautena

Woensdag 6 maart was het zover, de eerste steen is gelegd bij Villa Nautena. Dit was een heuglijk moment voor de kopers van deze drie luxe appartementen. De oplevering laat nog even op zich wachten, maar het begin is gemaakt.
Nieuws
Start bouw BeBo woningen Hulakker
19-03-2024

Start bouw BeBo woningen Hulakker

We zijn gestart met de bouw van 18 beneden-bovenwoningen in plangebied de Hulakker in Lunteren. Dit worden sociale huurwoningen die verkocht zijn aan woningbouwvereniging Woonstede.
Nieuws
Eerste steen is gelegd bij woonboerderij in Uddel
20-02-2024

Eerste steen is gelegd bij woonboerderij in Uddel

Op woensdag 14 februari is de eerste steen gelegd bij een nieuwbouw woonboerderij in Uddel. Hoe leuk, dat de kinderen van de familie die het huis laten bouwen, dit zelf mochten doen! Dit hoogtepunt werd uiteraard gevierd met gebak.
Nieuws
Jan Blotenburg 40 jaar in dienst
14-02-2024

Jan Blotenburg 40 jaar in dienst

Feest bij Bouwbedrijf Nap! Jan Blotenburg vierde zijn 40 jarig jubileum bij Bouwbedrijf Nap. We hebben deze harder werker in het zonnetje gezet en hopen nog een tijdje van zijn vakmanschap gebruik te mogen maken!  
Nieuws
Wij zijn op zoek naar jou!
20-12-2023

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar: (voorman) timmerman werkvoorbereider machinist verreiker. Spreekt één van deze functies je aan en lijkt het je leuk om binnen ons gezellige bedrijf mee te werken aan mooie projecten, kijk dan snel op onze vacature pagina.
Nieuws
Jong geleerd is oud gedaan!
15-09-2023

Jong geleerd is oud gedaan!

Jong geleerd is oud gedaan! De kleuters van groep 2 van basisschool de Bron zijn aan het werk over het thema bouwen en kwamen een bezoekje brengen bij de bouw van de nieuwe Dekamarkt in Lunteren  
Nieuws
Dag van de Bouw bij nieuwbouw Dekamarkt
20-06-2023

Dag van de Bouw bij nieuwbouw Dekamarkt

Zaterdag 17 juni vierden wij de Dag van de Bouw. Branchevereniging Bouwend Nederland is initiatiefnemer van de Dag van de Bouw. Op deze dag hebben wij als lid van Bouwend Nederland de bouwhekken geopend van de nieuwbouw Dekamarkt te Lunteren. Belangstellenden konden met eigen ogen zien hoe groot de nieuwe Dekamarkt gaat worden. De parkeerkelder en de 11 appartementen waren ook te bezichtigen. Personeel van Dekamarkt Lunteren deelden grote bigshoppers uit aan de bezoekers waarmee ze straks in de nieuwe winkel kunnen komen winkelen. Wij kijken terug op een super geslaagde dag waarop we veel bezoek mochten ontvangen.    
Nieuws
Dag van de Bouw 17 juni 2023
16-05-2023

Dag van de Bouw 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni aanstaande kan iedereen een kijkje achter de bouwdoeken nemen bij de nieuwbouw van de Dekamarkt en 11 appartementen te Lunteren. Doorgaans is de bouwplaats verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 2023 van 10.00 uur tot 16.00 uur is deze opengesteld voor publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te zien voor jong en oud. Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. Deze dag is het unieke moment om kennis te komen maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van bouw en Infra.  Bouwbedrijf Nap is lid van deze mooie vereniging en we nodigen u dan ook van harte uit op 17 juni 2023! Zie voor alle informatie over deze dag de website van de Dag van de Bouw.    
Nieuws
Voortgang Scholencomplex Patmos Boke
21-04-2023

Voortgang Scholencomplex Patmos Boke

De bouw van de school van het schoolproject Patmos gaat gestaag door. Bijgevoegd wat foto's van de de vorderingen. 
Nieuws
Nieuwe Liebherr torenkraan!
24-03-2023

Nieuwe Liebherr torenkraan!

Met gepaste trots delen wij mee dat ons materieel is uitgebreid met een vaste Liebherr torenkraan. Deze kraan gaan wij breed inzetten op de grotere bouwplaatsen waar we te maken hebben met minimale ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de binnenstad. Het onderstel van de kraan is niet groter dan 1,2 meter x 1,2 meter. Met dit kleine oppervlak past deze kraan momenteel perfect in het project aan de Brouwershoef, midden in het centrum van Ede. Inmiddels is de kraan gemonteerd en wordt deze volop gebruikt.
Nieuws
Vluchtelingenhulp Oekraïne Zeist
20-01-2023

Vluchtelingenhulp Oekraïne Zeist

Op verzoek van de Gemeente Zeist is De Dreef 2 te Zeist geschikt gemaakt voor de opvang van 80-100 Oekraïense vluchtelingen. Afgelopen zomer is dit project van start gegaan voor een periode van ongeveer een jaar. Op de begane grond is de huidige keuken uitgebreid en de naastgelegen kantoorruimte is ingericht als gemeenschappelijke ruimte en op de eerste verdieping zijn slaapkamers gerealiseerd en ook nog 2 grote gemeenschappelijke ruimtes. Op deze manier hebben de vluchtelingen voorlopig in Zeist een veilig onderkomen.