Lid van Bouwend Nederland

Lid van Bouwend Nederland
2 september 2022

Er komt heel wat bij kijken bij het ondernemen in de bouw. Opdrachten binnen halen en uitvoeren, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, administratie, kennis op peil houden, op de hoogte blijven van (veranderende) regelgeving en nog veel meer. Bouwend Nederland helpt ons daarbij. Zij geven ons informatie en er is kennisuitwisseling. Een aantal redenen waarom wij lid zijn geworden van Bouwend Nederland:

Informatie en Advies:
Bouwend Nederland kent onze sector als geen ander en is dus ons adres voor informatie,
praktische vragen en trainingen die ons helpen ons bedrijf nog beter te maken. Vragen over Wet- en regelgeving worden vakkundig beantwoord door Bouwend Nederland.

Brancheontwikkeling:
Bouwend Nederland helpt ons om klaar te staan voor de toekomst wat betreft duurzaamheid, digitalisering, innovatie en samen maken we ons hard voor het behoud en de instroom van voldoende (vak)krachten voor de sector.

Belangenbehartiging:
Bouwend Nederland komt op voor onze belangen. Zij hebben en houden contact met de lokale, regionale, landelijke en Europese overheid, het onderwijs en waterschappen. Op deze manier kunnen wij ons bezig houden met wat we het liefste doen, bouwen!

Netwerken:
Via Bouwend Nederland ontmoeten we collega bedrijven. Ook ontmoeten we ketenpartners en opdrachtgevers tijdens bijeenkomsten.


 

Bouwend Nederland - Ledenschild B1
7919-Bouwend_Nederland_-_Ledenschild_B1.png

Bouwend Nederland - Ledenschild B1