We maken graag iets moois

1969-2019

Het lijkt nog maar zo kort geleden, dat ik als 15-jarige LTS-er op de fiets in de meivakantie ging werken bij Jan Nap. Dit jaar bestaat Bouwbedrijf Nap 50 jaar en sta ik zelf 23 jaar aan het roer van dit prachtige bouwbedrijf. Een onderneming om trots op te zijn: met ca. 50 medewerkers, een timmerfabriek, eigen materieel en vooral heel veel trouwe klanten en relaties.

Na dat eerste vakantiebaantje heb ik van mijn 16de tot mijn 22ste bij Jan Nap gewerkt, terwijl ik in de avonduren de MTS deed. Jan reageerde sportief toen ik een mooi aanbod kreeg van Van Driesten Bouw, waar ik achtereenvolgens calculator, werkvoorbereider en projectleider ben geweest. 

Met de opgedane ervaring en mijn aannemersdiploma op zak groeide ik toe naar een eigen zaak. Toen Jan Nap me na 10 jaar vroeg zijn zaak over te nemen, was de keuze snel gemaakt. Nog steeds sta ik dicht bij de bouw. Ik weet wat er buiten gebeurt, gewoon omdat ik het leuk vind. We hebben de afgelopen 23 jaar vrijwel altijd een gestage groei gehad. In de crisistijd was het weleens lastig, maar ook toen hebben we ons staande kunnen houden.

We zijn actief in projectontwikkeling en realiseren mooie bouwprojecten. Dat kan alleen omdat onze medewerkers net zulke "bouwgekken" zijn als ik: we maken graag iets moois. En we maken veel zelf, ook daarin onderscheiden we ons. Ik ben trots op onze jongens, zowel binnen als buiten. Zonder de inzet en mentaliteit van ons personeel was dit niet gelukt. Brandine vult mij geweldig aan: zij is de o zo belangrijke sociale component van ons bedrijf. Samen met veel relaties kijken we terug. Tegelijk kijken we graag samen met u vooruit: naar een mooie toekomst!

Teus van de Lagemaat

 

Contactformulier

 

Vraag hier informatie aan bij Bouwbedrijf Nap. Wij nemen contact met u op of reageren via de mail.

Bent u onderweg naar ons? Volg dan deze route

  • Ga na 200m rechtsaf De Stroet op
  • Ga na 140m linksaf de Kauwenhoven op
  • Ga na 100m rechtsaf de Kauwenhoven op
  • Ga na 200m linksaf de Kauwenhoven op
  • Na 140m bent u gearriveerd (Kauwenhoven, Lunteren)

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. 

Sponsoring

Lees hier meer over alles wat wij sponsoren