Actueel

Nieuws
Inluiden bouwvak
30-07-2021

Inluiden bouwvak

Het eerste half jaar zit er weer op! We hebben weer met elkaar mogen werken aan mooie projecten en konden zelfs nog wat werk opleveren net voor de vakantie. Gelukkig konden we deze periode met een gezellige bbq afsluiten. Het personeelsblad 'Ons Profiel' is ook weer vers van de pers.   
Nieuws
Start bouw Bathmense Enk
13-07-2021

Start bouw Bathmense Enk

In Bathmen is de start van de bouw aangekondigd met een officiële bouwhandeling. Tijdens een feestelijk samenzijn hebben de wethouder en de projectontwikkelaar de eerste palen in de grond geslagen. Ook de nieuwe bewoners waren hierbij aanwezig. Binnenkort starten wij in de Bathmense Enk met de bouw van 33 prachtige woningen.    
Nieuws
Winnaar knutselplaat
25-03-2021

Winnaar knutselplaat

Kleine Levi Jelier, zoon van onze collega Andries, was heel druk geweest met de knutselsplaat uit ons personeelsblad. Een terechte winnaar dus! Veel plezier met jouw gewonnen prijs Levi.  
Nieuws
Open dag Revabo Oosterbeek
21-03-2021

Open dag Revabo Oosterbeek

Op vrijdag 28 mei 2021 krijg je weer de kans om kennis te maken met de opleidingen van Revabo. Zie voor alle informatie bijgevoegde flyer.
Nieuws
Gerrit Methorst 25 jaar in dienst!
19-03-2021

Gerrit Methorst 25 jaar in dienst!

Gerrit Methorst zet bij Bouwbedrijf Nap al 25 jaar de steentjes netjes op elkaar! Samen met onder andere de metselploeg hebben we Gerrit in het zonnetje gezet. Op de bouw waar Gerrit 25 jaar geleden zijn loopbaan bij Bouwbedrijf Nap is gestart, hebben we hem "overvallen" met een heerlijke lunch. Omdat Gerrit en zijn gezin graag wandelen, is er in de middag een mooie wandeling voor hun uitgestippeld met onderweg leuke verrassingen.  
Nieuws
VACATURE CALCULATOR - 40 UUR
03-03-2021

VACATURE CALCULATOR - 40 UUR

Functie werkzaamheden: Het opstellen van ramingen en calculaties voor projecten Het beoordelen van bestekken en technische adviezen Het opstellen van een risico en tijdsanalyse voor projecten Het opstellen van werkbegrotingen Bijhouden en opstellen meer en minderwerk Wij vragen: Afgeronde MBO/HBO bouwkundige opleiding Goede communicatieve en contactuele vaardigheden Nauwkeurig en stressbestendig Wij bieden: Opleidingsmogelijkheden voor het leren omgaan met bijv. nieuwe software Werken binnen een jong, gedreven en gezellig team Een veelzijdige functie bij een veelzijdig bedrijf Arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn en volgens de UTA CAO Ben jij degene die wij zoeken? BEL OF MAIL NAAR: 0318 - 483512 info@bouwbedrijfnap.nl
Nieuws
GEZOCHT ZATERDAGHULP
02-03-2021

GEZOCHT ZATERDAGHULP

Ben jij een handige jongen van 15/16 jaar en heb je zin om op zaterdag en eventueel in de vakanties bij ons aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren op deze vacature kan telefonisch naar 0318-48 35 12 of schriftelijk naar info@bouwbedrijfnap.nl
Nieuws
Bodelaeke Giethoorn fase 10
16-02-2021

Bodelaeke Giethoorn fase 10

Op Waterresort Bodelaeke in Giethoorn zijn wij gestart met fase 10. In deze fase bouwen wij dertien nieuwe receatiewoningen. De woningen worden uitgevoerd in een wellness-uitvoering.
Nieuws
Geboortetaart voor dochter Arjan Morren
14-01-2021

Geboortetaart voor dochter Arjan Morren

Hoera, Jet is geboren! 
Nieuws
Drie nieuwe bussen!
14-01-2021

Drie nieuwe bussen!

Drie oude bedrijfsbussen zijn ingeruild voor drie prachtige, nieuwe sprinters. Met een bus van zeventien jaar oud en 435.000 km op de teller géén overbodige luxe! :)
Nieuws
Trouwdag collega Frans Wagensveld
22-12-2020

Trouwdag collega Frans Wagensveld

Onze collega Frans Wagensveld is getrouwd met zijn Sanne! Wij verrasten Frans met zijn nieuwe bus, die voor deze speciale gelegenheid van een toepasselijke tekst was voorzien. Van zijn collega's ontvingen Frans en Sanne een kruiwagen vol met cadeautjes.  
Nieuws
Start bouwrijp maken Bathmense Enk 3 in Bathmen
21-12-2020

Start bouwrijp maken Bathmense Enk 3 in Bathmen

De afgelopen week zijn de werkzaamheden gestart voor de realisatie van de nieuwbouwwijk Bathmense Enk 3 in Bathmen. In opdracht van de Ontwikkelcombinatie Bathmense Enk 3 B.V. (een samenwerking tussen Le Clercq Planontwikkeling en Nebra Ontwikkeling en Onroerend Goed) is NTP begonnen met het bouwrijp maken van het plangebied. In het plangebied worden de komende jaren circa 123 woningen gerealiseerd. Inmiddels zijn de eerste 33 projectmatige koopwoningen verkocht. Zodra het plangebied bouwrijp is, start Bouwbedrijf Nap uit Lunteren met de bouw van deze woningen. Naast koopwoningen worden er ook sociale huurwoningen door Woonstichting De Marken gerealiseerd. Ook zijn er recent, onder grote belangstelling, negen bouwkavels voor particulieren uitgegeven. In het voorjaar van 2021 start de verkoop van de projectmatige woningen in de tweede fase.  In de loop van volgend jaar zal tevens het initiatief worden opgestart om, samen met een aantal jongeren uit Bathmen, zestien starterswoningen op de twee nieuwe erven langs de Deventerweg te ontwikkelen.
Nieuws
Alternatieve kerstborrel
21-12-2020

Alternatieve kerstborrel

Helaas, een gezellige kerstborrel zit er dit jaar ook bij Bouwbedrijf Nap niet in. Met een kerstpakket, een kalender, een pizzabon en een nieuwe Profiel (ons personeelsblad) onder de arm, luidt iedereen de vakantie daarom thuis in.   We wensen iedereen goede Kerstdagen in het klein, Ook dan zijn de dagen hopelijk gezellig en fijn.
Nieuws
Autobedrijf Koudijs verbouwt en innoveert
02-10-2020

Autobedrijf Koudijs verbouwt en innoveert

Bij Autobedrijf Koudijs in Lunteren mochten wij de bestaande werkplaats en showroom renoveren. Inmiddels beschikken zij onder andere over een mooie Auto Fotostudio. Daarnaast hebben we een gloednieuwe wasstraat gebouwd. Tot slot hebben we de asbest daken gesaneerd en vervangen.  Kortom, Autobedrijf Koudijs is klaar voor de toekomst!
Nieuws
Officiële opening Landgoed Groot Zonneoord
15-09-2020

Officiële opening Landgoed Groot Zonneoord

Op het gazon voor Groot Zonneoord vond de "nu is het klaar handeling" plaats. Het was een feestelijke receptie met de bijbehorende speeches. Namens het bouwteam hebben we een mooie cheque mogen aanbieden.