Actueel

Nieuws
Winnaar knutselplaat
25-03-2021

Winnaar knutselplaat

Kleine Levi Jelier, zoon van onze collega Andries, was heel druk geweest met de knutselsplaat uit ons personeelsblad. Een terechte winnaar dus! Veel plezier met jouw gewonnen prijs Levi.  
Nieuws
Open dag Revabo Oosterbeek
21-03-2021

Open dag Revabo Oosterbeek

Op vrijdag 28 mei 2021 krijg je weer de kans om kennis te maken met de opleidingen van Revabo. Zie voor alle informatie bijgevoegde flyer.
Nieuws
Gerrit Methorst 25 jaar in dienst!
19-03-2021

Gerrit Methorst 25 jaar in dienst!

Gerrit Methorst zet bij Bouwbedrijf Nap al 25 jaar de steentjes netjes op elkaar! Samen met onder andere de metselploeg hebben we Gerrit in het zonnetje gezet. Op de bouw waar Gerrit 25 jaar geleden zijn loopbaan bij Bouwbedrijf Nap is gestart, hebben we hem "overvallen" met een heerlijke lunch. Omdat Gerrit en zijn gezin graag wandelen, is er in de middag een mooie wandeling voor hun uitgestippeld met onderweg leuke verrassingen.  
Nieuws
VACATURE CALCULATOR - 40 UUR
03-03-2021

VACATURE CALCULATOR - 40 UUR

Functie werkzaamheden: Het opstellen van ramingen en calculaties voor projecten Het beoordelen van bestekken en technische adviezen Het opstellen van een risico en tijdsanalyse voor projecten Het opstellen van werkbegrotingen Bijhouden en opstellen meer en minderwerk Wij vragen: Afgeronde MBO/HBO bouwkundige opleiding Goede communicatieve en contactuele vaardigheden Nauwkeurig en stressbestendig Wij bieden: Opleidingsmogelijkheden voor het leren omgaan met bijv. nieuwe software Werken binnen een jong, gedreven en gezellig team Een veelzijdige functie bij een veelzijdig bedrijf Arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn en volgens de UTA CAO Ben jij degene die wij zoeken? BEL OF MAIL NAAR: 0318 - 483512 info@bouwbedrijfnap.nl
Nieuws
GEZOCHT ZATERDAGHULP
02-03-2021

GEZOCHT ZATERDAGHULP

Ben jij een handige jongen van 15/16 jaar en heb je zin om op zaterdag en eventueel in de vakanties bij ons aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren op deze vacature kan telefonisch naar 0318-48 35 12 of schriftelijk naar info@bouwbedrijfnap.nl
Nieuws
Bodelaeke Giethoorn fase 10
16-02-2021

Bodelaeke Giethoorn fase 10

Op Waterresort Bodelaeke in Giethoorn zijn wij gestart met fase 10. In deze fase bouwen wij dertien nieuwe receatiewoningen. De woningen worden uitgevoerd in een wellness-uitvoering.
Nieuws
Geboortetaart voor dochter Arjan Morren
14-01-2021

Geboortetaart voor dochter Arjan Morren

Hoera, Jet is geboren! 
Nieuws
Drie nieuwe bussen!
14-01-2021

Drie nieuwe bussen!

Drie oude bedrijfsbussen zijn ingeruild voor drie prachtige, nieuwe sprinters. Met een bus van zeventien jaar oud en 435.000 km op de teller géén overbodige luxe! :)
Nieuws
Trouwdag collega Frans Wagensveld
22-12-2020

Trouwdag collega Frans Wagensveld

Onze collega Frans Wagensveld is getrouwd met zijn Sanne! Wij verrasten Frans met zijn nieuwe bus, die voor deze speciale gelegenheid van een toepasselijke tekst was voorzien. Van zijn collega's ontvingen Frans en Sanne een kruiwagen vol met cadeautjes.  
Nieuws
Start bouwrijp maken Bathmense Enk 3 in Bathmen
21-12-2020

Start bouwrijp maken Bathmense Enk 3 in Bathmen

De afgelopen week zijn de werkzaamheden gestart voor de realisatie van de nieuwbouwwijk Bathmense Enk 3 in Bathmen. In opdracht van de Ontwikkelcombinatie Bathmense Enk 3 B.V. (een samenwerking tussen Le Clercq Planontwikkeling en Nebra Ontwikkeling en Onroerend Goed) is NTP begonnen met het bouwrijp maken van het plangebied. In het plangebied worden de komende jaren circa 123 woningen gerealiseerd. Inmiddels zijn de eerste 33 projectmatige koopwoningen verkocht. Zodra het plangebied bouwrijp is, start Bouwbedrijf Nap uit Lunteren met de bouw van deze woningen. Naast koopwoningen worden er ook sociale huurwoningen door Woonstichting De Marken gerealiseerd. Ook zijn er recent, onder grote belangstelling, negen bouwkavels voor particulieren uitgegeven. In het voorjaar van 2021 start de verkoop van de projectmatige woningen in de tweede fase.  In de loop van volgend jaar zal tevens het initiatief worden opgestart om, samen met een aantal jongeren uit Bathmen, zestien starterswoningen op de twee nieuwe erven langs de Deventerweg te ontwikkelen.
Nieuws
Alternatieve kerstborrel
21-12-2020

Alternatieve kerstborrel

Helaas, een gezellige kerstborrel zit er dit jaar ook bij Bouwbedrijf Nap niet in. Met een kerstpakket, een kalender, een pizzabon en een nieuwe Profiel (ons personeelsblad) onder de arm, luidt iedereen de vakantie daarom thuis in.   We wensen iedereen goede Kerstdagen in het klein, Ook dan zijn de dagen hopelijk gezellig en fijn.
Nieuws
Autobedrijf Koudijs verbouwt en innoveert
02-10-2020

Autobedrijf Koudijs verbouwt en innoveert

Bij Autobedrijf Koudijs in Lunteren mochten wij de bestaande werkplaats en showroom renoveren. Inmiddels beschikken zij onder andere over een mooie Auto Fotostudio. Daarnaast hebben we een gloednieuwe wasstraat gebouwd. Tot slot hebben we de asbest daken gesaneerd en vervangen.  Kortom, Autobedrijf Koudijs is klaar voor de toekomst!
Nieuws
Officiële opening Landgoed Groot Zonneoord
15-09-2020

Officiële opening Landgoed Groot Zonneoord

Op het gazon voor Groot Zonneoord vond de "nu is het klaar handeling" plaats. Het was een feestelijke receptie met de bijbehorende speeches. Namens het bouwteam hebben we een mooie cheque mogen aanbieden.
Nieuws
Bouwvak BBQ
25-08-2020

Bouwvak BBQ

Tijdens een heerlijke middag hebben we het eerste half jaar van 2020 gezamenlijk afgesloten. Uiteraard coronaproof. Vanwege de situatie waarin we momenteel zitten, kijken we terug op een bijzondere tijd. Wij zijn dankbaar dat er in deze onwerkelijke tijd geen enkele medewerker ziek is geworden en het werk door kon gaan. We hebben van een aantal collega's afscheid genomen, maar ook hebben we een aantal nieuwe collega's welkom mogen heten. De kinderen maakten kans op leuke prijsjes en het eten werd voor ons verzorgd. Kortom, we zijn blij weer met elkaar samen te mogen zijn en gaan het tweede half jaar vol vertrouwen tegemoet.  
Nieuws
LUGA Care bouwt in dorpje Busaana, Uganda.
18-06-2020

LUGA Care bouwt in dorpje Busaana, Uganda.

Stichting LUGA Care ondersteunt het werk van Jennie en Job Saku-van Trierum in Uganda. Samen zetten zij zich in voor The Little Angels school en het dorpje Busaana met zijn circa 2000 inwoners. Op dit moment bouwt LUGA Care een kerk naast The Little Angel school en dit doen ze op geheel eigen wijze. Op onderstaande foto's is te zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om een mal te maken, daar gebruiken ze gewoon emmers voor. De veiligheidsvoorschriften zijn in Uganda een tikkeltje anders dan bij ons in Nederland. Corona heeft ook in Uganda om zich heen gegrepen en de maatregelen die genomen zijn tegen het virus zijn erg heftig en streng. Door het bouwen van de kerk in het eigen dorp is er nu gelukkig voldoende en mooi werk te doen.  
Nieuws
Start inschrijving Bathmense Enk 3
17-06-2020

Start inschrijving Bathmense Enk 3

Vanaf vandaag kan er worden ingeschreven op een woning in deze prachtige, nieuwe woonbuurt in Bathmen. Dit levendige dorp, gelegen in het Sallandse land, heeft een karakteristieke brink en wordt omringd door bossen, boerderijen en groene velden met roodbonte koeien. Hier is het heerlijk wonen. Kijk hier voor alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.
Nieuws
Oplevering kantoorpaviljoens in Ede
27-05-2020

Oplevering kantoorpaviljoens in Ede

In september 2018 zijn we begonnen aan de bouw van deze vier kantoorpaviljoens. In de zomer van 2019 leverde we de eerste twee paviljoens op. Inmiddels hebben we dit prachtige project afgesloten met de oplevering van de laatste twee paviljoens. De opdrachtgever vertelt ons dat het resultaat nóg mooier is dan vooraf op beelden, tekeningen en 3D animaties was uitgebeeld. De inpassing in de bestaande omgeving, met bomen tot bijna tegen de gevel, zul je niet op veel plekken tegenkomen. Door onder meer toepassing van de WELL Building Standard is voor de gebruiker een bijzondere werkomgeving gerealiseerd die tot de verbeelding spreekt!          
Nieuws
Bruidspaar Beekhuis bedankt!
13-05-2020

Bruidspaar Beekhuis bedankt!

Op 1 mei vierden wij de bruiloft van onze collega Jan in "coronastyle" en ondanks de situatie hadden zij toch een prachtige dag. Vandaag ontvingen wij deze Spakenburgse lekkernij van Jan en Charlotte. Daar gaan we met zijn allen van genieten. Bedankt!    
Nieuws
Trouwdag collega Jan Beekhuis
07-05-2020

Trouwdag collega Jan Beekhuis

Afgelopen vrijdag trouwde Jan met zijn Charlotte! Door alle coronamaatregelen moesten Jan en Charlotte hun plannen voor deze dag anders invullen dan gepland. Hier konden wij als collega's mooi bij helpen en aldoende het kersverse bruidspaar ook nog eens verrassen! In de ochtend zijn Jan en Charlotte met behulp van onze verreiker op "bezoek" geweest bij hun opa en oma's in het verpleegtehuis. 's Avonds was er als verrassing voor het bruidspaar een heus defilé langs hun eigen huis. Op deze manier hebben we er samen, voor Jan en Charlotte, een mooie dag van kunnen maken!        
Nieuws
Oplevering nieuwe woonlocaties Careander in Lunteren
15-04-2020

Oplevering nieuwe woonlocaties Careander in Lunteren

Afgelopen week mochten wij de twee nieuwe woonlocaties opleveren en overdragen aan Careander. Vanwege de coronacrisis, waar we nu allemaal mee te maken hebben, zijn wij extra dankbaar dat we konden gaan opleveren. Bert Brouwer, bestuurder Careander, en Teus van de Lagemaat van Bouwbedrijf Nap tekenden samen voor deze oplevering. Uiteraard onder het genot van een heerlijk stukje taart! Wij wensen alle bewoners veel plezier met het inrichten van alle mooie, nieuwe kamers en de gemeenschappelijke ruimtes. Heel veel geluk en woonplezier in Lunteren!  
Nieuws
Prijswinnaars puzzel en kleurwedstrijd!
03-03-2020

Prijswinnaars puzzel en kleurwedstrijd!

Met de puzzel en de kleurplaat in ons personeelsblad valt altijd een mooie prijs te winnen. Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend en die hebben we natuurlijk in het zonnetje gezet. Nick en Sanne van de Beek wonnen allebei een prijs voor de mooiste kleurplaat.  Bertie Geurtsen wist de zeer moeilijke puzzel helemaal juist op de lossen. Gefeliciteerd allemaal!  
Nieuws
LUGA Care
03-03-2020

LUGA Care

In 2008 vertrok Jennie van Trierum uit Lunteren als vrijwilligster voor enkele maanden naar Uganda. Zij werd diep getroffen door de erbarmelijke levenssituatie van de vele kansarme kinderen. Zij gaan niet naar school, krijgen zelden of nooit medische verzorging en goede voorlichting over allerlei zaken wordt vaak niet gegeven. De kinderen en hulpbehoevende ouderen in Uganda hebben Jennie nooit meer los gelaten en diverse malen keerde ze terug. In 2010 leerde zij Job Saku kennen en in juni 2013 zijn zij getrouwd. Job was werkzaam als sociaal werker bij weeshuizen. In 2011 is in zijn geboortedorp Busaana een schooltje opgericht. Samen zetten zij zich nu in voor dit dorp met haar circa 2000 inwoners waarvan er naar schatting 1500 kinderen zijn in de leeftijd tot zestien jaar. In dit vissersdorpje aan het Victoriameer is geen elektriciteit en stromend water en de dichtstbijzijnde medische hulp ligt op circa veertig minuten.    
Nieuws
Annette in het zonnetje gezet tijdens Kerst- en Nieuwjaarsreceptie
09-01-2020

Annette in het zonnetje gezet tijdens Kerst- en Nieuwjaarsreceptie

Onze duizendpoot achter de balie, Annette van Harten, is alweer 10 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Nap! Daarom is Annette tijdens de bijeenkomst bij Landgoed Zonneoord in Ede flink in het zonnetje gezet door Teus en Brandine. Daarnaast hebben we op deze feestelijke dag met alle collega's een mooie rondleiding gekregen over Landgoed Zonneoord. Ter afsluiting hebben we heerlijk met elkaar gegeten bij Dixie's in Ede.
Nieuws
"Groen bouwen begint bij jezelf!"
12-12-2019

"Groen bouwen begint bij jezelf!"

De afgelopen week zijn op ons dak aan de Kauwenhoven zonnepanelen geplaatst. Op deze manier zijn wij bewust bezig met ons klimaat. Laat het zonnetje maar komen!
Nieuws
BHV collega's aan de slag
10-10-2019

BHV collega's aan de slag

Een aantal van onze BHV'ers hebben afgelopen week weer hun jaarlijkse BHV herhaling gevolgd. Volledig bijgespijkerd en natuurlijk geslaagd, kunnen zij bij calamiteiten, ons weer veilig ondersteunen!    
Nieuws
Bouwbedrijf Nap schenkt bedrag aan LUGA Care
10-09-2019

Bouwbedrijf Nap schenkt bedrag aan LUGA Care

De vele ruimhartige giften tijdens ons jubileum en de open dag resulteren in het prachtige bedrag van €7.500,-. Dit bedrag is overhandigd door Teus van de Lagemaat (Bouwbedrijf Nap) aan Rien van Trierum (Stichting LUGA Care). Deze Lunterse stichting steunt Jennie en Job Saku- van Trierum in projecten in en rond het vissersdorpje Busaana in Uganda, op het gebied van scholing,  educatie, medische zorg en voorlichting aan kansarmen. Voor mee info zie http://www.lugacare.com
Nieuws
Opening kippenstal te Woudenberg
29-08-2019

Opening kippenstal te Woudenberg

Bij de familie Verbeek in Woudenberg is, in de vakantie, de door ons gebouwde kippenstal officieel geopend. Een speciaal moment werd verzorgt door dochter Imke en de wethouder van Woudenberg, Mevrouw Anita Vlam. Kijk voor de foto's van de bouw, van begin tot eind, en de opening bij de projecten op deze website.    
Nieuws
Bouwvak BBQ
01-08-2019

Bouwvak BBQ

Inmiddels hebben we het eerste half jaar afgesloten met een gezellige barbecue. En wat voor een half jaar was het! Dit jaar vieren we ons vijftigjarig bestaan. In mei mochten we op onze Open Dag ruim 800 mensen ontvangen op De Stroet. We kijken terug op een supermooie dag waarvoor we erg dankbaar zijn. In juni zijn we met al het personeel en familie naar Vlieland geweest. Tijdens dit mooie weekend kon je een prijs winnen door de mooiste Vlieland Kiek te maken. Pieter den Dunnen is er tijdens de barbecue met deze mooie prijs vandoor gegaan. Hij kreeg een mok met daarop de door hem gemaakte mooiste foto. In de eerste zes maanden van 2019 is er door iedereen ook keihard gewerkt. We hebben een aantal mooie projecten kunnen opleveren en liggen met de lopende projecten op schema. Nu is het tijd om even bij te komen en te genieten van de vakantie, zodat we vanaf maandag 26 augustus weer fris en fanatiek aan de slag kunnen! Het personeel en directie van Bouwbedrijf Nap en Timmerfabriek De Stroet wensen u een hele fijne vakantie toe!      
Nieuws
Vlieland
17-06-2019

Vlieland

Ter ere van ons 50-jarig bestaan zijn we met personeel, partners en familie naar Vlieland geweest van donderdag 13 juni t/m zaterdag 15 juni! Met z'n allen hebben we genoten van het mooie eiland, de leuke activiteiten, maar vooral van het samenzijn. Tijdens deze dagen zijn drie van onze medewerkers in het zonnetje gezet vanwege hun jubileum. Bekijk voor een indruk van dit fantastische weekend de foto's.
Nieuws
In het zonnetje gezet
01-06-2019

In het zonnetje gezet

Bouwbedrijf Nap BV bestaat 50 jaar! Dit is uitbundig gevierd samen met het personeel en hun partners tijdens een driedaagse reis op Vlieland. Een aantal medewerkers werden nog eens extra in het zonnetje gezet. Henk-Jan van de Beek (12,5 jaar in dienst als voorman-timmerman) en Jan Blotenburg (32 jaar in dienst als voorman-timmerman). We namen afscheid van Elroy Lagerweij. Elroy heeft 15 jaar bij het bouwbedrijf gewerkt. Eerst als timmerman / werkvoorbereider en later als bedrijfsleider. Hij gaat als zelfstandig ondernemer verder. We wensen hem veel succes met zijn bedrijf.
Nieuws
1969-2019 Bouwbedrijf Nap 50 jaar!
20-05-2019

1969-2019 Bouwbedrijf Nap 50 jaar!

Op vrijdag 17 mei hebben wij een Open Dag gehouden ter ere van ons 50-jarig jubileum. Hieronder een impressie van deze drukbezochte dag. Bent u ook benieuwd naar ons bedrijf? Kom dan langs bij ons op de Stroet waar een mooi, nieuw magazine voor u klaar ligt!  
Interview
Interview Teus van de Lagemaat
11-05-2019

Interview Teus van de Lagemaat

Nieuws
Truckersdag Putten
25-08-2018

Truckersdag Putten

In 2018 reden we weer mee met het Truckfestijn in Putten.
Nieuws
Jubilarissen
14-07-2018

Jubilarissen

Tijdens de BBQ voor de bouwvak zijn er een aantal werknemers in het zonnetje gezet. André Kortenhoff was 20 jaar in dienst. Hij houdt zich bezig met het factureren en calculeren. Elroy Lagerweij was al een tijdje terug 12,5 jaar in dienst. Hij regelt veel zaken en is het aanspreekpunt op kantoor. Ook Arie van Harten was 12,5 jaar in dienst. Hij kwam als leerling bij Bouwbedrijf Nap en werkt nu in de Timmerfabriek. De jubilarissen ontvingen een boeket bloemen en een gepast cadeau.  
Nieuws
Sponsortocht 150 km voor de MAF
20-06-2018

Sponsortocht 150 km voor de MAF

Zaterdag 17 juni is er een fietsdag georganiseerd voor Piet & Marijke Muilwijk die werkzaam zijn voor de MAF en zich nu in Australië aan het voorbereiden zijn. Naast recreatieve fietsers gingen er zeven wielrenners voor de 150 km. Los van hen fietsten er negen doortrappers. Een groot succes met een mooie opbrengst van ruim € 5000,-. Lees voor meer informatie de PDF hieronder.
Nieuws
Sponsoring werkvakantie Roemenië
09-05-2018

Sponsoring werkvakantie Roemenië

Beste sponsoren en belangstellenden, Een jaar geleden is gestart met de voorbereidingen voor een tweede werkvakantie in Telechiu, Roemenië. Zo’n acht maanden geleden was de groep compleet en zijn we ook als groep begonnen met de voorbereidingen. Ondertussen zijn alle negen groepsleden alweer ruim een week in het toch wat koudere Nederland en kunnen we nagenieten van de fantastische werkvakantie die we hebben gehad. Door middel van deze brief willen we u meenemen in de twee en halve week die we in Roemenië mochten hebben en willen we u bedanken voor alle steun en hulp die u ons en het Romagezin de afgelopen maanden hebt gegeven.Op 20 juli 2017 begon het avontuur dan echt. Na een lange autorit of vliegrit mochten we beginnen aan het bouwen van de woning. Dit is zeer voorspoedig verlopen. Materialen uit zowel Nederland als Roemenië zijn gebruikt om tot een goed eindresultaat te komen. Van fundering storten tot metselen en van stuccen tot het aftimmerwerk, alles is tot een goed einde gekomen door de inzet van de groep, maar ook door de hulp die we kregen van de nieuwe bewoners van de woning en andere Roma. Met elkaar mogen we dankbaar terugkijken op een veilige en voorspoedige bouw, maar mochten we ook zien hoe dankbaar en blij de nieuwe bewoners zijn met de woning. Dankbaar zijn we ook voor alle financiële en materiële hulp die we hebben ontvangen vanuit Nederland. Door het vele sponsorgeld hebben we de woning zelfs aan de buitenkant kunnen isoleren en stuccen, wat vooraf niet was verwacht. Wat ons ook erg goed heeft gedaan, is het meeleven en de belangstelling die vanuit allerlei kanten zichtbaar was, zowel voorafgaand als tijdens de werkvakantie. Allen heel hartelijk dank hiervoor! Dank ook aan Stichting Aria (www.stichtingaria.nl) die de boerderij in Telechiu voor ons beschikbaar stelde zodat het verblijf geregeld was. Het sponsorgeld dat is opgehaald (ca.€4.500,-) is volledig gebruikt voor het bouwen van de woning. Vervoer, verblijf, eten en drinken en dergelijke dingen zijn door de groepsleden zelf bekostigd, waardoor al het sponsorgeld aan de woning besteed kon worden. Van dit geld zijn de materialen, zoals beton en wapening voor de fundering, bakstenen en cement, isolatiematerialen en stucwerk voor de binnen- en buitenwanden, hout en dakplaten en overige materialen gekocht. Ook materialen zoals de buitendeur en ramen zijn met het sponsorgeld gekocht. Wilt u een uitgebreid overzicht van het gebruik van het sponsorgeld? Stuur dan even een mailtje naar werkvakantieroemenie@outlook.com. Wilt u ons blijven volgen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten (www.facebook.com/werkvakantienaarroemenie). Daar zullen wij updates blijven plaatsen over de vorderingen van de woning. Volgend jaar staat er helaas geen nieuwe werkvakantie in de planning, maar we hopen er in de toekomst nog meerdere malen heen te gaan om de bevolking te kunnen blijven ondersteunen. Daarnaast blijft Stichting Aria werkzaam onder de Romabevolking. Nogmaals hartelijk dank en enthousiaste groet, Arjanne van Ballegooijen, Geerline van den Bosch, Gerrit Elzerman, Annerike ten Hove, Henrike van der Mel, Laurens van der Mel, Harm Postema, Heidy Teunissen en Wim Willigenburg, En namens het Roma-gezin: Florien, Domnica, Natalia en Leon. de woon-/slaapkamer van het huis. Afmetingen 4,5x4,5meter Van links naar rechts: Harm, Gerrit, Florien, Wim, Domnica, Geerline, Heidy, Arjanne Laurens, Annerike, Lucica en Henrike